Tapahtumia


Hengellisen sodankäynnin koulu 19.3. - 23.4.2019Maaliskuussa aloitetaan Itä-Helsingissä Hengellisen sodankäynnin koulu kuutena peräkkäisenä tiistai-iltana klo 18-21 19. maaliskuuta alkaen. Yhteensä 18 tunnin aikana opiskellaan tunnistamaan eri hallituksia ja voimia joita sielunvihollinen käyttää, niiden ilmenemismuotoja ja käyttäytymistä. Opetellaan vastustamaan ja voittamaan niiden vaikutus Raamatun opetusten mukaan.

Kauempana asuvana voit vaihtoehtoisesti osallistua webinaareihin, jotka pidetään kuutena peräkkäisenä keskiviikko-iltana, alkaen 20.3.19 klo 18. Saat opetuksen suorassa nettiyhteydessä ja materiaalin sähköpostiisi. Erona paikanpäällä mukana olemiseen webinaarilaiset jäävät paitsi vuorovaikutteisesta keskustelusta ja harjoitteista. Kysymyksiä voi kirjoittaa webinaarikokoontumisen aikana, ne luetaan kaikille ja niihin myös vastataan illan aikana.

Koulusta ja webinaarista hinta- ja lisätietoa sähköpostista
ilmoittautumiset (at) ilmestysmaja.fi tai puhelimitse 045-6707680 / Tapani
ILMESTYSMAJAN MENTOROINNIT JATKUVAT TAAS TALVELLA 2019


Tiedustelut suunnitelmista tulevia mentorointeja koskien sähköpostitse: 
valmennukset (at) tunturipuro.fi


Mentorointi on opetusta, rukousta, vuorovaikutusta keskustellen ja aktivointia.

Kuhunkin mentorointipäivään ilmoittaudutaan erikseen. Mukaan voidaan ottaa 15-20 osallistujaa paikanpäälle. Mentorointeihin voi osallistua myös internetin kautta.

Mentorointi voi olla myös henkilökohtaista yksilön kutsussaan varustamista, rohkaisemista ja tukemista.


Mentoroinneista vastaa HINENI -valmennus, Johanna Tunturipuro