Tervetuloa Ilmestysmajan kotisivuille!

Sivuilta löydät tietoa toiminnastamme. Yläpalkin linkeistä (matkapuhelimen käyttäjillä linkki-näppäin oikeassa yläkulmassa) löydät eri toimintamuotojamme ja muuta tietoa Ilmestysmajasta sekä Maja24 -rukoushuoneesta. Ole runsaasti siunattu!


 

Joh 3:16 mukaisesti Jumala on rakastanut meitä niin suuresti, että antoi ainoan Poikansa, että yksikään ei hukkuisi, vaan saisi iankaikkisen elämän. Jeesuksen kärsittyä rangaistuksen, joka olisi meidän kärsittäväksemme kuulunut ja saatuamme Jeesuksen veren kautta syntimme anteeksi, olemme saaneet lahjaksi Jumalan lapsen aseman.

Lapseuden perusteella voimme ottaa vastaan kaikki Raamatussa olevat Jumalan lupaukset omaan elämäämme. Voimme toimia siinä asemassa ja kutsussa joka meihin on suunniteltu jo ennen maailman perustamista.

Emme ole orjia, vaan perillisiä, Isän poikia ja tyttäriä. Olkaamme asemamme mukaisia kaikessa elämässämme.

Kaikkivaltias Jumala, jonka valta todellakin ulottuu yli kaiken näkyvän maailman sekä myös yli kaiken näkymättömän maailman, ei anna omille rakkaille lapsilleen kuin hyviä asioita. Meidän tehtävämme on jakaa niitä edelleen muille, sillä siunaamaan meidät on kutsuttu! Tätä me Ilmestysmajassa haluamme toteuttaa niin omalta osaltamme kuin muita siihen varustaen.